Termékek

Szerződéses módozatok (termékcsaládok)

Azoknak ajánljuk, akik nagyobb összeget szeretnének lakáscélra felhasználni alacsony kamatozású lakáskölcsön igénybevételével.
A befizetett betétre és a jóváírt állami támogatásra járó betéti kamat évi 0,50%. (EBKM állami támogatással: 4,54 – 12,72%, állami támogatás nélkül: -1,26 – 0,36%). A lakáskölcsön forint alapú, a szerződéskötéskor előre meghatározott fix kamatozású, kezelési költsége nincs. (Kamat: évi 5,50%; THM: 5,95 – 6,30%). Attól függően, hogy mikor szeretné az otthonával kapcsolatos terveit megvalósítani, az alábbi szerződéses módozatok közül választhat:Azoknak ajánljuk, akik magas hozamot biztosító betételhelyezéssel kívánják lakáscéljaik megvalósítását megalapozni, és akiknek fontos az alacsony törlesztőrészlet. A befizetésekre és az állami támogatásra járó betéti kamat évi 3,00%. (EBKM állami támogatással: 7,00 – 13,59%, állami támogatás nélkül: 1,36 – 2,32%). A hitel kamata évi 7% (kezelési költség nem kerül felszámításra, THM 7,45 – 7,87%). A kiszámíthatóságot segíti, hogy ezen termékcsalád módozatainál a rögzített kamatokon túl a felvehető lakáskölcsön törlesztőrészlete azonos a havi betét összegével, így a család havi kiadásai a kölcsön felvétele esetén sem emelkednek. Attól függően, hogy mikor szeretné az otthonával kapcsolatos terveit megvalósítani, az alábbi szerződéses módozatok közül választhat:

Mi az a szerződéses összeg?

A Lakástakarék szerződés meghatározott összegre vonatkozik, amelyet szerződéses összegnek nevezünk.

A szerződéses összeg a betétbefizetések, az állami támogatások, a kamatok és a lakáskölcsön összegéből áll, ami természetes személyek esetén termékmódozattól függően 250.000 és 7.750.000 Ft között változhat. Az állami támogatásra a lakáselőtakarékoskodó, illetve kedvezményezett megjelölése esetén a kedvezményezett jogosult. Az állami támogatás mértékét a szerződés előnyei menüpont A befizetett betét és a jóváírt állami támogatás után járó kamat mértéke fix, a szerződéses módozattól függően évi 0,5% vagy 3%.

Lakástakarék igénylésének lehetőségei

Miért várakozna irodánkban? Megkönnyítjük ügyintézését! Adja meg adatait, és legkésőbb 2 munkanapon belül visszahívjuk időpontegyeztetés céljából.

Tájékoztatjuk, hogy visszahíváskérés esetén kizárólag magyarországi vezetékes és mobil telefonszámok rögzíthetők. Amennyiben külföldi telefonszámmal rendelkezik, kérjük keressen minket e-mailben.
Kérdése van? Megválaszoljuk! Adja meg adatait és legkésőbb 2 munkanapon belül visszahívjuk Önt. Tájékoztatunk, hogy visszahívás-kérés esetén kizárólag magyarországi vezetékes és mobil telefonszámok rögzíthetők.

Amennyiben külföldi telefonszámmal rendelkezik, kérjük keressen minket e-mailben.
Ha személyesen szeretné intézni lakástakarék számlával kapcsolatos ügyeit, akkor időpont egyeztetés céljából lépjen kapcsolatba valamelyik irodánkal az következő linken