Lakáshitelek hitelkiváltásra

Kiváltaná idegen banki hitelét?

5 éves periódusonként kiszámítható, változatlan kamat- és törlesztőrészlettel vagy referencia kamathoz kötött, 3 havonta változó, átlátható árazással. Szerteágazó kamatkedvezmény rendszerrel, pl. jövedelem átutalás esetén.

Kinek és miért ajánljuk?

Azoknak, akik kiszámítható, előre látható kamatot és törlesztőrészletet szeretnének. A kölcsön összege 0,5-50 millió Ft, futamideje min. 6 év, max. 30 év lehet. A hitel devizaneme forint, kezelési költséget nem számítunk fel.


 • Most akciósan, 0 Ft banki induló díj mellett igényelhet lakáshitelt, mely egy átlagos 5 milliós hitelösszeg esetén kb. 165.000 Ft1 megtakarítást jelenthet. THM: 5,19%-9,07%2
 • 5 éves időközökre kiszámítható, előrelátható törlesztést biztosít!
 • Számos kamatkedvezmény érhető el akár a teljes futamidő alatt!
  Banki szolgáltatások igénybevétele után járó Hűség szolgáltatással max. 2,4% pont
  Hitelösszeg nagyságától függő sávos kedvezménnyel további max. 0,7% pont
 • Lakástakarékkal kombinálva állami támogatás vehető igénybe!


 • A hitel futamideje alatt havonta legalább a minimálbért elérő rendszeres jövedelem jóváírás érkezik a kölcsön törlesztéséül szolgáló banki számlára.


1 Saját banki hitelkiváltás kivételével

2 Ügyletenként egy ingatlan fedezet esetén az ügyintézési díjat, a fedezetkezelési költséget, a folyósítási díjat és a feltételek4 teljesítése esetén a közjegyzői díjat nem kell megfizetni, valamint a hitelbiztosítéki érték-megállapítási díj (egy érték-megállapítás esetén) teljes összegét a szerződéskötést követően a Jelzálogbank visszatéríti az ügyfél részére.

3 A THM mértéke 2015. május1-én érvényes kondíciói szerint 5 millió Ft hitelösszegre és 20 éves futamidőre vonatkozik, valamint A1-es és A6-os ügyletminősítési kategória szerinti kamat esetére került feltüntetésre. Az A1-es ügyletminősítési kategória esetén a hűség szolgáltatás keretében nyújtott kamatkedvezménnyel számított THM 500.000 Ft és a feletti havi – munkabér ill. nyugdíj jogcímén a banknál vezetett törlesztési bankszámlára érkező jövedelemmel, két sikeres csoportos beszedési megbízás teljesítésével és két darab, a hitel futamideje alatt folyamatosan megújításra kerülő, összesen 40.000 Ft megtakarítási összegű Otthon 4 típusú Lakástakarék szerződéssel, valamint havi díjfizetésű Törlesztési Biztosítás igénybevételével – összesen 240 bázispont kamatkedvezménnyel – számítva. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

4 A közjegyzői szerződéskötés díját a bank fizeti meg idegen banki hitelkiváltás esetén feltétel nélkül, egyéb esetben, amennyiben az ügyfél:

 • új, min. 6.000 Ft havi betétösszegű szerződést köt Otthon módozatra, vagy
 • meglévő, az ingatlanhitel igénylésétől számítva minimum 1 év hátralévő megtakarítási idejű szerződését módosítja
  • a betétösszeg min. 6.000 Ft-tal történő megemelésével, vagy
  • 14.000 Ft havi betétösszeg felett a havi összeg 20.000 Ft-ra emelésével a szerződéses összeg módosítása mellett.
 • Az ügyfélnek hiteligénylés időpontjában már van havi 20.000 Ft betétösszegű szerződése (szerződés nincs kiutalás alatt).
Az akció szempontjából nem feltétel, hogy a lakástakarékpénztári szerződés a bankra engedményezésre kerüljön.